321

BIOROCKIN UKK:T | KIINTEISTÖKOHTAISEN JÄTEVEDEN KÄSITTELYJÄRJESTELMÄN UKK:T

Voinko Valita Muun Kuin BIOROCKin Sakokaivon?

Vastauksemme:

Vastauksena tiedusteluusi BIOROCK- jätevesien käsittelylaitteiston käytöstä muulla kuin BIOROCK:n sakokaivolla, voimme vahvistaa, että tämä on teknisesti mahdollista, mutta se on tarkastettava takuun suhteen.

Sakokaivokokoonpano ei koske yksinomaan Yhdistynyttä kuningaskuntaa. Esimerkiksi Saksa tunnustaa myös BIOROCK-käsittelylaitteiston kokoonpanon muiden CE-merkittyjen sakokaivojen kanssa.

Saksan lainsäädännön mukaan sakokaivon väliseinä on pakollinen, jonka olemme standardoineet tuotevalikoimamme optimoimiseksi.

Vahvistamme, että BIOROCK-käsittelylaitteistoja voidaan käyttää minkä tahansa sakokaivon kanssa, kunhan se on CE-merkitty, tehokas, oikean kokoinen ja varustettu esisuodattimella.

Se ei vaikuta käsittelyn tehokkuuteen ja käsittelylaitteiston takuuehdot pysyvät muuttumattomina, ja asennus- ja huolto-ohjeet ovat samat. Kyseisen sakokaivon valmistajan erityisohjeet on kuitenkin otettava huomioon.

Usein kysytyt kysymykset

BIOROCK-jäteveden Käsittelylaitteiston Ostaminen

BIOROCK-jäteveden Käsittelylaitteiston Asentaminen

BIOROCK-jäteveden Käsittelylaitteiston Käyttäminen

BIOROCKin Jjäteveden Käsittelyjärjestelmän Huolto

Haluatko ottaa meihin yhteyttä?

Hei, olen José Manuel Rodríguez , BIOROCKin International Sales Director. Ota nyt yhteyttä ja pyydä ILMAINEN hankearviointi

Missä olet?

Kuka sinä olet?

Yhteystietosi

Puhelimen etuliite asetetaan automaattisesti maan valinnan jälkeen

Millaisesta tuotteesta olet kiinnostunut?

Jos valitset jonkin muun vaihtoehdon, täsmennä se huomautuskentässä.

Miten voimme auttaa sinua