321

BIOROCKIN UKK:T | KIINTEISTÖKOHTAISEN JÄTEVEDEN KÄSITTELYJÄRJESTELMÄN UKK:T

Pitäisikö Tuulikäyttöinen Tai Sähköinen Poistotuuletin Aina Asentaa Järjestelmän Ilmanvaihdon Takaamiseksi?

Vastauksemme:

Sakokaivon ja sen biokaasun poistaminen: ilmanvaihtoverkko varustetaan staattisella poistopuhaltimella tai tuulikäyttöisellä poistopuhaltimella, joka sijoitetaan vähintään 40 cm rakennuksen katonharjan yläpuolelle ja vähintään yhden metrin päässä ikkunoista tai muista tuuletusjärjestelmistä. Käsittelylaitteistoa tuuletetaan erillään sakokaivosta tuulikäyttöisellä poistopuhaltimella (siivekkeillä), joka on myös sijoitettu rakennuksen katonharjanteelle. 

Sähköistä ilmanvaihtoa tarvitaan vain, jos tehokkaan ilmavirran varmistamisessa on ongelmia (viipyvät hajut, epätyydyttävä käsittelyteho). Useimmissa tapauksissa pahan hajun esiintyminen osoittaa riittämättömään ilmanvaihtoon tai huonoon poistokanavan asetteluun.

Asennusohjeissamme suositellaan tuulikäyttöisen poistopuhaltimen käyttöä BIOROCK-suodattimessa, jotta vältytään ikäviltä yllätyksiltä riittämättömän ilmanvaihdon yhteydessä.

  • Kun sakokaivon ilmanvaihtojärjestelmä on riittämätön, tämä ilmenee lähes välittömästi viipyvien likaisten hajujen kehittymisenä. Ilmavirtaa voidaan parantaa asentamalla tuuliturbiini.
  • Kun suodattimen ilmanvaihto toimii huonosti, hajuja ei juurikaan ilmene ja omistaja saa tietää huonoista vedenpuhdistustuloksista vain huollon aikana. Tehokkuuden ylläpitämiseksi suosittelemme aina asentamaan tuulikäyttöisen poistopuhaltimen. Jos asentaja kuitenkin vahvistaa, että staattinen poistopuhallin riittää (esimerkiksi savutestillä), tämä ei ole ongelma.

Joka tapauksessa, jos takuuaikana vaaditaan huoltopalvelua, ilmanvaihdon tehokkuus on joka tapauksessa tarkistettava ensin, ja jos se on virheellinen, omistajan tulee maksaa huoltokustannukset.

Usein kysytyt kysymykset

BIOROCK-jäteveden Käsittelylaitteiston Ostaminen

BIOROCK-jäteveden Käsittelylaitteiston Asentaminen

BIOROCK-jäteveden Käsittelylaitteiston Käyttäminen

BIOROCKin Jjäteveden Käsittelyjärjestelmän Huolto

Haluatko ottaa meihin yhteyttä?

Hei, olen José Manuel Rodríguez , BIOROCKin International Sales Director. Ota nyt yhteyttä ja pyydä ILMAINEN hankearviointi

Missä olet?

Kuka sinä olet?

Yhteystietosi

Puhelimen etuliite asetetaan automaattisesti maan valinnan jälkeen

Millaisesta tuotteesta olet kiinnostunut?

Jos valitset jonkin muun vaihtoehdon, täsmennä se huomautuskentässä.

Miten voimme auttaa sinua