321

Tietoa BIOROCKista | Kestävä jätevedenpuhdistaminen

YRITYS

Vuonna 1988 perustettu BIOROCK on kotitalousjätevesien käsittelystä tunnettu yritys. Sillä on globaali liiketoimintavisio - tuotteidensa sisäisestä kehittämisestä kansainvälisen myyntiverkostonsa laajentamiseen.

BIOROCK on toteuttanut menestyneitä projekteja maailmanlaajuisesti 25 vuoden ajan.

Valikoima sertifioituja jätevedenkäsittelyratkaisuja on saatavilla paitsi yksittäisen asunnon jätevesien käsittelyyn myös talojen, ravintoloiden, hotellien, leirintäalueiden, instituuttien (koulut, salit jne.), liiketoimistojen ja kerrostalojen ryhmiin.

TIIMIMME

Asiantunteva BIOROCK-tiimi koostuu ammattilaisista, jotka suhtautuvat työhönsä ja veden suojeluun liittyviin ympäristöhaasteisiin intohimolla.

Tutkijoidemme energia on turvannut uusien käsittelykonseptien kehittämisen, joita on käytännössä testattu "todellisessa" ympäristössä yhdessä kansallisen tutkimuskeskuksen kanssa.

Parhailla ja ajantasaisimmilla suunnitteluohjelmistoilla varustettu tutkimus- ja kehitysosastomme pystyy suunnittelemaan parhaat kaivot hallitsemalla materiaalin lujuuden, maaperän ja veden paineen, geometrian ja seinän paksuuden muuttujat.