321

BIOROCKIN UKK:T | KIINTEISTÖKOHTAISEN JÄTEVEDEN KÄSITTELYJÄRJESTELMÄN UKK:T

Mitä Rasvanpoistoprosessiin Liittyy?

Vastauksemme:

Kuten kaikissa viemärijärjestelmissä, itse yksiköstä riippuen (kaltevuus, etäisyydet jne.), pääasiassa ruoanlaitosta ja pyykinpesusta peräisin olevat rasvat ja kelluvat kerrostumat pyrkivät laskeutumaan ja kovettumaan talon ja sakokaivon välisiin putkiin, kun yksikkö on vähemmän toimettomana tietyn ajan kuluessa. Asentajasi neuvoo sinua ottamaan käyttöön tarkastuskappaleet tulpalla, joka mahdollistaa helpon huollon tukkeuman yhteydessä.

Sakokaivolle: kun yksikkö on pois päältä, esisuodatin täytyy vain huuhdella puhtaalla vedellä (tämä on sakokaivon ulostulossa oleva harja), jotta kertynyt aine ei kovetu ajan myötä ja tuki suodatinta. Laitteesta riippuen, jos tarvitaan rasvasuodatin, se on tyhjennettävä ennen jokaista sammutusta. Nämä varotoimet koskevat kaikkia valikoimassamme olevia järjestelmiä pitkän seisokkiajan jälkeen.

Tämä ei vaikuta BIOROCKin jätevesien käsittelylaitteistoon, koska vain rasvattomat esikätellyt jätevedet saavuttavat tämän pisteen. Sille on vain tehtävä visuaalinen vuositarkastus käyttöoppaamme mukaisesti. Käynnistettäessä kuuden kuukauden käyttämättömyyden jälkeen suosittelemme antamaan puhtaan veden valua, kunnes vesi valuu suoraan itse BIOROCK-yksikköön; tämä mahdollistaa oikean virtauksen jakajan läpi ja BIOROCK-alustamassan uudelleenkosteutuksen. BIOROCK-suodattimessa ei saa käyttää minkäänlaisia lisäaineita.

Suosittelemme antamaan yksikön vuosihuollon ammattilaiselle. Jos asentajasi ei pysty tarjoamaan huoltosopimusta, voimme auttaa sinua ottamaan yhteyttä erikoistuneeseen yritykseen, jota voit pyytää verkkosivustomme yhteydenottosivulla.

Usein kysytyt kysymykset

BIOROCK-jäteveden Käsittelylaitteiston Ostaminen

BIOROCK-jäteveden Käsittelylaitteiston Asentaminen

BIOROCK-jäteveden Käsittelylaitteiston Käyttäminen

BIOROCKin Jjäteveden Käsittelyjärjestelmän Huolto

Haluatko ottaa meihin yhteyttä?

Hei, olen José Manuel Rodríguez , BIOROCKin International Sales Director. Ota nyt yhteyttä ja pyydä ILMAINEN hankearviointi

Missä olet?

Kuka sinä olet?

Yhteystietosi

Puhelimen etuliite asetetaan automaattisesti maan valinnan jälkeen

Millaisesta tuotteesta olet kiinnostunut?

Jos valitset jonkin muun vaihtoehdon, täsmennä se huomautuskentässä.

Miten voimme auttaa sinua