321

BIOROCKIN UKK:T | KIINTEISTÖKOHTAISEN JÄTEVEDEN KÄSITTELYJÄRJESTELMÄN UKK:T

Voidaanko Kaksi BIOROCK-järjestelmän Ilmanvaihtokanavaa Yhdistää?

Vastauksemme:

Kahden ilmanvaihtokanavan, sakokaivon biokaasun poistokanavan ja jäteveden käsittelylaitteiston kanavan yhdistäminen ei ole sallittua.

Asennusohjeiden kappale 4 sivulla 9 sekä sivujen 17 ja 18 kaaviot (toimitetaan kunkin järjestelmän mukana) ovat erittäin selkeät ilmanvaihdon suunnittelusta. Molemmat ilmanvaihtokanavat on erotettava ja asennettava asennusohjeiden mukaisesti.

Kyseisen järjestelmän (5EH) osalta BIOROCK mahdollistaa kahden ilmanvaihtokanavan liittämisen yhteen kanavaan siitä pisteestä, jossa mutkia on mahdollisimman vähän (ei etenkään 90° mutkia) ja jossa halkaisijaltaan 110 mm:n osa on yhtenäinen. On asentajan vastuulla tarkistaa ilmanvaihtojärjestelmän tehokkuus jäteveden käsittelylaitteiston aktivoinnin yhteydessä. Ilmavirtausta voidaan parantaa asentamalla tuulikäyttöisen vedonparantajan staattisen vedonparantajan sijasta.

Sähköistä ilmanvaihtoa tarvitaan vain, jos tehokkaan ilmavirran varmistamisessa on ongelmia (viipyvät hajut, epätyydyttävä käsittelyteho).

Useimmissa tapauksissa pahan hajun esiintyminen osoittaa riittämättömään ilmanvaihtoon tai huonoon poistokanavan asetteluun.

Usein kysytyt kysymykset

BIOROCK-jäteveden Käsittelylaitteiston Ostaminen

BIOROCK-jäteveden Käsittelylaitteiston Asentaminen

BIOROCK-jäteveden Käsittelylaitteiston Käyttäminen

BIOROCKin Jjäteveden Käsittelyjärjestelmän Huolto

Haluatko ottaa meihin yhteyttä?

Hei, olen José Manuel Rodríguez , BIOROCKin International Sales Director. Ota nyt yhteyttä ja pyydä ILMAINEN hankearviointi

Missä olet?

Kuka sinä olet?

Yhteystietosi

Puhelimen etuliite asetetaan automaattisesti maan valinnan jälkeen

Millaisesta tuotteesta olet kiinnostunut?

Jos valitset jonkin muun vaihtoehdon, täsmennä se huomautuskentässä.

Miten voimme auttaa sinua