MULTIROCK-JÄTEVESIJÄRJESTELMÄ
SUUREN KAPASITEETIN JA MODULAARINEN RATKAISU JÄTEVEDEN KÄSITTELYYN

ENINTÄÄN 300 HENKILÖÄ

MULTIROCK, suurikapasiteettinen sähkötön jäteveden käsittelyjärjestelmä

Tarvitsetko jäteveden käsittelyjärjestelmän yli 30 hengelle? BIOROCK:lla on oikea ratkaisu! MULTIROCK-järjestelmämme on täydellinen ratkaisu jäteveden käsittelyyn jopa 30 hengelle. Rinnakkain asennettujen ECOROCK-5010- jätevesien käsittelylaitteistojen avulla rakennettu MULTIROCK on modulaarinen järjestelmä, joka tarjoaa parhaat puhdistustulokset ja on helppo asentaa. Se on erityisesti suunniteltu helpottamaan yli 30 henkilön yhteisön jätevesien hävittämistä.

Kun ECOROCK-5010-yksiköt asennetaan rinnakkain, ne voivat palvella 30, 60, 90, 120 tai 180 henkilöä (AVL).

MULTIROCK-ratkaisut ovat ihanteellisia pienille kollektiiville, lomakohteille, ravintoloille, leirintäalueille tai muulle infrastruktuurille.

Tarvitsen ilmaisen projektiarvion

Haluan tarjouksen

KORKEAN KAPASITEETIN MULTIROCK-
JÄRJESTELMÄN EDUT

ECOROCK-5010 
& MULTIROCK
Sähköiset
laitteistot
Orgaanisen
alustamassan
käsittelylaitteistot
Korkea alustamassan käyttöikä      
Matalat käyttökustannukset      
Minimaalinen vuosihuolto      
Vaivaton asennus      
Hajuton      
Pitkät sakokaivon tyhjennysvälit      
Sähkötön      
Hiljainen      
Pitkät poissaoloajat      

AINUTLAATUINEN BIOROCK-ALUSTAMASSA

Vähän huoltoa vaativa jätevedenpuhdistamo
Korkealaatuinen jätevedenpuhdistamo
Ympäristöystävällinen jätevedenpuhdistus
Epäorgaaninen jäteveden käsittely

Prosessin myöhempään vaiheeseen liittyy BIOROCK-alustamassakerrokset. BIOROCK-alustamassa esikäsitellään entsyymeillä nopean käynnistyksen aikaansaamiseksi ja oikean bakteerilajin kasvun stimuloimiseksi. Nämä bakteerit kolonisoivat alustamassan valtavassa määrin ja sulattavat orgaanisen jätteen nopeasti.

Prosessin myöhempään vaiheeseen liittyy BIOROCK-alustamassakerrokset. BIOROCK-alustamassa esikäsitellään entsyymeillä nopean käynnistyksen aikaansaamiseksi ja oikean bakteerilajin kasvun stimuloimiseksi. Nämä bakteerit kolonisoivat alustamassan valtavassa määrin ja sulattavat orgaanisen jätteen nopeasti.

AINUTLAATUINEN ALUSTAMASSAMME ON RAPPEUTUMATONTA, VAKAATA JA KESTÄVÄÄ - MAHDOLLISTAEN PUHDISTUSJÄRJESTELMIEN TEHOKKAAN TOIMINNAN PITKIÄ AIKOJA. LÖYDÄT SEN VAIN BIOROCK-JÄRJESTELMISTÄ

 

Ecorock-5010

Tilavuus 5000 Litraa
Koko (mm)
Pituus Leveys Korkeus
3800 1150 2285

Paino (tyhjänä)

567 Kg

Lataukset Tekninen lomake

MULTIROCK HIGH CAPACITY DOMESTIC WASTEWATER TREATMENT

VALLANKUMOUKSELLINEN ECOROCK-5010-TEKNIIKKA

 

Tämä innovatiivinen teknologia tuottaa jatkuvasti korkealaatuista jätevettä, joka täyttää tiukimmatkin standardit. Tehokas luonnonmukainen biologinen puhdistustekniikkamme ei vaadi sähköä eikä siinä ole liikkuvia osia, mikä tekee huolto- ja käyttökustannuksista poikkeuksellisen alhaiset.

Yksiköt on rotaatiomuovattu kestäviin HDPE-kaivoihin, joissa on kevyet ja matalaprofiiliset kannet. Laitteistot toimitetaan täydellisenä pakettina yksinkertaisen asennuksen takaamiseksi. ECOROCK- jätevesien käsittelylaitteisto käyttää ainutlaatuista kiinteää biokalvoteknologiaa erikoisominaisuuksineen, jotta saadaan aikaan hajuton jätevesi, joka soveltuu kasteluun tai uudelleenkäyttöön harmaavesijärjestelmässä.

ECOROCK 5010 BIOROCK WASTEWATER TREATMENT

BIOROCK MULTIROCKIN JÄTEVEDENPUHDISTAMON KESKEISET OMINAISUUDET

Non electric wastewater treatment plant
Odourless wastewater treatment plant
Eco Friendly sewage treatment plant
Sustainable wastewater treatment
Quiet wastewater treatment plant

SÄHKÖTÖN JÄTEVESIEN KÄSITTELYLAITTEISTO

BIOROCK:n filosofian ja nykyisen valikoiman mukaan MULTIROCK-järjestelmä toimii ilman sähköä, mikä välttää vikariskejä ja varmistaa minimaaliset käyttö- ja huoltokustannukset.

TALOUDELLINEN JA LUOTETTAVA

MULTIROCK-ratkaisun hankintahinta on erityisen kilpailukykyinen. Tuotteen ostosäästöjä täydentävät MULTIROCK-sarjan käyttökustannuksiin liittyvät säästöt, jotka ovat markkinoiden alhaisimpia. MULTIROCK-järjestelmä toimii ilman sähköä eikä siinä ole laajaa huoltoa vaativia mekaanisia osia. Sen avulla käyttäjä voi saavuttaa merkittäviä säästöjä sekä energiankulutuksen että järjestelmän huollon osalta.

POIKKEUKSELLISET PUHDISTUSTULOKSET

MULTIROCK on erittäin tehokas talousjäteveden puhdistukseen ja on osoittautunut yhdeksi markkinoiden parhaiten suoriutuvista järjestelmistä.

Ympäristöystävällinen jätevesilaitteistomme koostuu useista rinnakkain asennetuista ECOROCK-5010-yksiköistä, jotka noudattavat talousjätevesien käsittelyä koskevia Euroopan ​​säädöksiä ja mahdollistavat puhdistetun jäteveden suoran päästämisen luontoon (sinun tulee ottaa yhteyttä paikalliseen alueviranomaiseen määrittääksesi paikalliset säännökset jäteveden käyttämiselle kastelutarkoituksiin).

SAKOKAIVON ASENTAMINEN JÄLKIKÄTEEN

Jos sinulla on jo toimiva sakokaivo ja haluat vain päivittää sen, ECOROCK- jätevesien käsittelylaitteisto on täydellinen ratkaisu. Se sopii useimpiin markkinoiden saostuskaivoihin ja täydentää sakokaivoasi täydellisesti.

SAATAVILLA UUSI MONISUUNTAINEN JAKAJA

Uusi monisuuntainen jakajamme varmistaa, että esikäsitelty jätevesi jakautuu tasaisesti ECOROCK-5010-yksiköissä.

Monisuuntainen jakaja on aina pakollinen, kun vähintään kolme yksikköä asennetaan rinnakkain.

TUTUSTU TÄYTEEN LISÄVARUSTEIDEN VALIKOIMAAMME

Pätevät teknikot ovat käytettävissänne ja auttavat teitä hankkeessanne.

Missä olet?

Kuka sinä olet?

Yhteystietosi

Puhelimen etuliite asetetaan automaattisesti maan valinnan jälkeen

Millaisesta tuotteesta olet kiinnostunut?

Jos valitset jonkin muun vaihtoehdon, täsmennä se huomautuskentässä.

Miten voimme auttaa sinua