Tarjotakseen ympäristöä säästävän jätevesiratkaisun BIOROCK on kehittänyt jätevesien käsittelyjärjestelmän joka ei tarvitsae sähköä eikä kemikaaleja toimiakseen, vain tehostettuun fosforinpoistoon tarvitaan saostukemikaalin syöttö rakennuksesta. Valitsemalla BIOROCKin teet ympäristöteon.

Valitsemalla ympäristöystävällisen tuotteen suojelet ympäristöäsi. Rakentamiseen ja asumiseen liittyvät asiat ovat lisääntyvästi huomionarvoisia arvioitaessa ympäristöä suojelevia ratkaisuja. On havaittavissa huomattavaa siirtymistä ympäristöystävällisimpiin tuotteisiin. BIOROCK jätevesien käsittelyjärjestelmät ovat etuasemassa puhuttaessa näistä nopeasti kehittyvista ympäristöystävällisistä tuotteista ja markkinoista. 

Perinteinen vastaan BIOROCK

Sähköllä toimivat pienpuhdistamot kuluttavat energiaa ilmastaessaan jätevettä. Näitä laitteita on markkinoilla useita. 

RBC tai “Pyörivä Rotaatiopuhdistamo”: Moottori pyörittää puoliksi jätevedessä olevaa lautasta. Bakteerikanta saa happea lautasen yläosan ollessa ilmassa.

SBR tai “Sykäyksittäin Ilmastava Puhdistamo”: Tämä perinteinen puhaltaa ilmakuplia jätevesiliemeen sykäyksittäin ja ilmastaa massan. Jossain malleissa jäteveden sekaan lisätään ravinneliuosta parantamaan prosessia, SAF.  

Eräs järjestelmä ruiskuttaa pumpulla jäteveden reaktiopinnalle, jossa bakteerikanta kasvaa. Tämä järjestelmä käyttää paljon sähköä pummpautyön tekemiseen.

Meidän käsittelyjärjestelmämme on ns. valutusprosessi. Tällaiset järjestelmät käyttävät erilaisia suodatusmassoja. Suodatinmassan laatu on ratkaisevan tärkeä, jotta bakteerikannalle saadaan luotua ihanteellinen kasvualusta. Monilla valmistajilla on massoja, jotka vaativat paljon huoltoa ja uusimista, koska ne menettävät ajan myötä olomuotonsa ja tavallaan romahtavat.

BIOROCK testituloksia:

Download the BIOROCK test results

BIOROCK Jätevedenkäsittely

BIOROCKilla olemme kehittäneet erityisen alustan jätevedenkäsittelyn tekniikalle. Alustana käyttämämme massa on erityisen pitkäikäinen ja ominaisuutensa säilyttävä materiaali. Alustamateriaalimme ei vaadi juurikaan huoltoa ja se säilyttää ominaisuutensa hyvin pitkään. Tämä alustamassa on kehitetty nimenomaan BIOROCKille ja se on suunniteltu sietämään likaista jätevettä. 

Olemme kehittäneet ja parannelleet alustamassaamme jatkuvasti viimeisen 30 vuoden ajan aina vain paremmaksi.

BIOROCK takaa, että 98% tuotteeseen käytetyistä materiaaleista on kierrätettävää, joten asentajat, huoltomiehet ja omistajat voivat olla vakuuttuneita, että BIOROCK suojelee luontoa koko elinkaarensa ajan. BIOROCKin alusmassa on 100% kierrätyskelpoista.

Kokemuksemme alan teollisuudesta ja kansainväliset jakelijamme ovat todisteita pitkäjänteisestä kehitystyöstämme ja osaamisestamme. BIOROCK tarjoaa ainutlaatuisen, ympäristöystävällisen, jätevedenkäsittelyjärjestelmän verrattuna ylläkuvattuihin perinteisiin puhdistumetodeihin.

BIOROCK toimii British Standards, the Building Regulations and E.A. Pollution Prevention Guidelines ohjeiden mukaisesti.