BIOROCK Multirock
ECOROCK-5000 jätevedenpuhdistamot 30 hengen asukasvastineluvulle.

MULTIROCK: ECOROCK-5000 Puhdistamot asennettuna rinnakkain.

BIOROCK-5000 yksiköt voidaan asentaa rinnakkain jäteveden virtaukseen, jolloin saavutetaan asukasvastineluvut 30, 60 ja 90.

BIOROCK-5000 yksiköiden eteen asennetaan riittävän suuri (suuret) saostuskaivot, joista jätevesi johdetaan puhdistamoon. Jos puhdistamoja on asennettu rinnakkain, niin niiden ja saostuskaivojen väliin asennetaa jakokaivo, joka jakaa virtauksen tasaisesti kaikkien puhdistamoyksiköiden kesken.

Mullistava teknologia

ECOROCK puhdistamot ovat tehdasvalmisteisia ja asennusvalmiita yksikköjä. Niiden puhdistuskyky on korkeaa tasoa ja ne täyttävät kaikki jätevesien käsittelylle asetetut vaatimukset. Biologinen, vapaasti ilmastettu, puhdistusprosessi ei tarvitse sähkötoimisia pumppuja eikä puhaltimia. Tästä johtuen BIOROCKin käyttö- ja huoltokustannukset ovat minimaaliset. Biologisen puhdistustekniikan ansiosta BIOROCK on toimintavarmuudeltaan huippuluokkaa. Säiliöt valmistetaan HDPE materiaalista, joka on kestävä ja vahva. Puhdistamot ja sakokaivot toimitetaan asennusvalmiina, joten niiden asennus on helppoa ja nopeaa. BIOROCK puhdistamojen alustamassa muodostaa biofilmin bakteerikannan kasvualustaksi. Prosessi on tehokas ja tuottaa hajuttoman lopputuloksen. BIOROCK soveltuu myös pelkkien harmaiden pesuvesien suodatukseen.

BIOROCK Multirock

Kapasiteetti
Henkilövastine >60 persons

Haluatko tietää enemmän?

Jörg Reder on meidän Commercial Manager International ja hän auttaa sinua tuota pikaa niin teknillisissä kuin kaupallisissakin kysymyksissä.

Ota yhteyttä Jörg puhelimitse +352 26 65 00 26 35 tai yhteydenottolomkkeella.

Tai Skypetä!

Klikkaa Skype Jörg (Soitot ja Skypet vain arkisin työaikana)

Kaikki kohdat ovat pakollisia