ECOROCK-5000
ECOROCK-5000 jätevedenpuhdistamo 15-30 hengelle

ECOROCK-5000 Puhdistamot asennettuna rinnakkain.

ECOROCK-5000 yksiköt voidaan asentaa rinnakkain jäteveden virtaukseen, jolloin saavutetaan asukasvastineluvut 30, 60 ja 90.

ECOROCK-5000 yksiköiden eteen asennetaan riittävän suuri (suuret) saostuskaivot, joista jätevesi johdetaan puhdistamoon. Jos puhdistamoja on asennettu rinnakkain, niin niiden ja saostuskaivojen väliin asennetaa jakokaivo, joka jakaa virtauksen tasaisesti kaikkien puhdistamoyksiköiden kesken.

Kaksiosainen käsittely, saostuskaivo ja puhdistamo.

ECOROCK-5000 on pienpuhdistamo 15-30 hengen talouksille. ECOROCK-5000 on kaksivaiheinen puhdistusprosessi, jossa jätevesi selkeytetään saostussäiliössä, jonka jälkeen jätevesi virtaa karkeasuodattimen kautta biologiseen puhdistamo-osaan.

BIOROCK pienpuhdistamo voidaan liittää hyväkuntoiseen ja riittävän suureen olemassa olevaan saostussäiliöön tai modifioituun umpitankkiin.

Biologinen käsittely

Tämä biologinen käsittely tapahtuu BIOROCK kasvualustamassalla (kivikuitukuutioita pusseissa) ns. biofilmillä. Se on valtavan suuri pinta-ala joka muodostuu kivikuiturakenteeseen. Tällä pinnalla entsyymit aikaansaavat nopeasti kehittyvän bakteerikannan kasvun, joka kanta puhdistaa jäteveden uskomattoman tehokkaasti ja nopeasti. Tämä erittäin kehittynyt ilmastus ja suodatusprosessi takaa hyvän puhdistustuloksen minimaalisilla käyttö- ja huoltokustannuksilla. Huomattavaa on myös prosessin taipuminen mitä erilaisimpiin kulutustilanteisiin, jolloin esimerkiksi loma-asuntojen jaksottainen käyttö ei tuo puhdistamolle minkäänlaista haastetta. Sama ominaisuus korostuu erilaisten laitosten ja koulujen, sekä päiväkotien kohdalla. Niissä hetkelliset kulutushuiput ja viikonloput aiheuttavat ongelmia ns. perinteisille puhdistamojärjestelmille, mutta ei BIOROCKille.

Mullistava teknologia

ECOROCK puhdistamot ovat tehdasvalmisteisia ja asennusvalmiita yksikköjä. Niiden puhdistuskyky on korkeaa tasoa ja ne täyttävät kaikki jätevesien käsittelylle asetetut vaatimukset. Biologinen, vapaasti ilmastettu, puhdistusprosessi ei tarvitse sähkötoimisia pumppuja eikä puhaltimia. Tästä johtuen BIOROCKin käyttö- ja huoltokustannukset ovat minimaaliset. Biologisen puhdistustekniikan ansiosta BIOROCK on toimintavarmuudeltaan huippuluokkaa. Säiliöt valmistetaan HDPE materiaalista, joka on kestävä ja vahva. Puhdistamot ja sakokaivot toimitetaan asennusvalmiina, joten niiden asennus on helppoa ja nopeaa. BIOROCK puhdistamojen alustamassa muodostaa biofilmin bakteerikannan kasvualustaksi. Prosessi on tehokas ja tuottaa hajuttoman lopputuloksen. BIOROCK soveltuu myös pelkkien harmaiden pesuvesien suodatukseen.

ECOROCK-5000

Kapasiteetti
Henkilövastine 30 persons
Kapasiteetti 5000 litres
mitat
Pituus 3500 mm
Leveys 1150 mm
Korkeus 2175 mm
Paino 680 kg
Tilavuus 5000 litres

Haluatko tietää enemmän?

Jörg Reder on meidän Commercial Manager International ja hän auttaa sinua tuota pikaa niin teknillisissä kuin kaupallisissakin kysymyksissä.

Ota yhteyttä Jörg puhelimitse +352 26 65 00 26 35 tai yhteydenottolomkkeella.

Tai Skypetä!

Klikkaa Skype Jörg (Soitot ja Skypet vain arkisin työaikana)

Kaikki kohdat ovat pakollisia