ECOROCK-1500
ECOROCK-1500 Kiinteistökohtainen jätevedenpuhdistamo 6 hengelle

ECOROCK-1500 on kompakti puhdistamoyksikkö kuudelle hengelle (P.E.).

Kaksiosainen käsittely, saostuskaivo ja puhdistamo.

ECOROCK-1500 on pienpuhdistamo 1-6 hengen talouksille. ECOROCK-1500 on kaksivaiheinen puhdistusprosessi, jossa jätevesi selkeytetään saostussäiliössä, jonka jälkeen jätevesi virtaa karkeasuodattimen kautta biologiseen puhdistamo-osaan.

BIOROCK pienpuhdistamo voidaan liittää hyväkuntoiseen ja riittävän suureen olemassa olevaan saostussäiliöön tai modifioituun umpitankkiin.

Biologinen käsittely

Tämä biologinen käsittely tapahtuu BIOROCK kasvualustamassalla (kivikuitukuutioita pusseissa) ns. biofilmillä. Se on valtavan suuri pinta-ala joka muodostuu kivikuiturakenteeseen. Tällä pinnalla entsyymit aikaansaavat nopeasti kehittyvän bakteerikannan kasvun, joka kanta puhdistaa jäteveden uskomattoman tehokkaasti ja nopeasti. Tämä erittäin kehittynyt ilmastus ja suodatusprosessi takaa hyvän puhdistustuloksen minimaalisilla käyttö- ja huoltokustannuksilla. Huomattavaa on myös prosessin taipuminen mitä erilaisimpiin kulutustilanteisiin, jolloin esimerkiksi loma-asuntojen jaksottainen käyttö ei tuo puhdistamolle minkäänlaista haastetta. Sama ominaisuus korostuu erilaisten laitosten ja koulujen, sekä päiväkotien kohdalla. Niissä hetkelliset kulutushuiput ja viikonloput aiheuttavat ongelmia ns. perinteisille  puhdistamojärjestelmille, mutta ei BIOROCKille.

Mullistava teknologia

ECOROCK puhdistamot ovat tehdasvalmisteisia ja asennusvalmiita yksikköjä. Niiden puhdistuskyky on korkeaa tasoa ja ne täyttävät kaikki jätevesien käsittelylle asetetut vaatimukset. Biologinen, vapaasti ilmastettu, puhdistusprosessi ei tarvitse sähkötoimisia pumppuja eikä puhaltimia. Tästä johtuen BIOROCKin käyttö- ja huoltokustannukset ovat minimaaliset. Biologisen puhdistustekniikan ansiosta BIOROCK on toimintavarmuudeltaan huippuluokkaa. Säiliöt valmistetaan HDPE materiaalista, joka on kestävä ja vahva. Puhdistamot ja sakokaivot toimitetaan asennusvalmiina, joten niiden asennus on helppoa ja nopeaa. BIOROCK puhdistamojen alustamassa muodostaa biofilmin bakteerikannan kasvualustaksi. Prosessi on tehokas ja tuottaa hajuttoman lopputuloksen. BIOROCK soveltuu myös pelkkien harmaiden pesuvesien suodatukseen.

ECOROCK-1500

Kapasiteetti
Henkilövastine 6 persons
Kapasiteetti 1500 litres
mitat
Pituus 1150 mm
Leveys 1150 mm
Korkeus 2175 mm
Paino 186 kg
Tilavuus 1500 litres
Warranty
Warranty 25 year
Media 10 year

Haluatko tietää enemmän?

Jörg Reder on meidän Commercial Manager International ja hän auttaa sinua tuota pikaa niin teknillisissä kuin kaupallisissakin kysymyksissä.

Ota yhteyttä Jörg puhelimitse +352 26 65 00 26 35 tai yhteydenottolomkkeella.

Tai Skypetä!

Klikkaa Skype Jörg (Soitot ja Skypet vain arkisin työaikana)

Kaikki kohdat ovat pakollisia