ECOROCK 1000
ECOROCK 1000

ECOROCK-1000 on kompakti puhdistamoyksikkö kuudelle hengelle (P.E.).

Kaksiosainen käsittely, saostuskaivo ja puhdistamo.

ECOROCK-1000 on pienpuhdistamo 1-6 hengen talouksille. ECOROCK-1000 on kaksivaiheinen puhdistusprosessi, jossa jätevesi selkeytetään saostussäiliössä, jonka jälkeen jätevesi virtaa karkeasuodattimen kautta biologiseen puhdistamo-osaan.

BIOROCK pienpuhdistamo voidaan liittää hyväkuntoiseen ja riittävän suureen olemassa olevaan saostussäiliöön tai modifioituun umpitankkiin.

Biologinen käsittely

Tämä biologinen käsittely tapahtuu BIOROCK kasvualustamassalla (kivikuitukuutioita pusseissa) ns. biofilmillä. Se on valtavan suuri pinta-ala joka muodostuu kivikuiturakenteeseen. Tällä pinnalla entsyymit aikaansaavat nopeasti kehittyvän bakteerikannan kasvun, joka kanta puhdistaa jäteveden uskomattoman tehokkaasti ja nopeasti. Tämä erittäin kehittynyt ilmastus ja suodatusprosessi takaa hyvän puhdistustuloksen minimaalisilla käyttö- ja huoltokustannuksilla. Huomattavaa on myös prosessin taipuminen mitä erilaisimpiin kulutustilanteisiin, jolloin esimerkiksi loma-asuntojen jaksottainen käyttö ei tuo puhdistamolle minkäänlaista haastetta. Sama ominaisuus korostuu erilaisten laitosten ja koulujen, sekä päiväkotien kohdalla. Niissä hetkelliset kulutushuiput ja viikonloput aiheuttavat ongelmia ns. perinteisille  puhdistamojärjestelmille, mutta ei BIOROCKille.

Mullistava teknologia

ECOROCK puhdistamot ovat tehdasvalmisteisia ja asennusvalmiita yksikköjä. Niiden puhdistuskyky on korkeaa tasoa ja ne täyttävät kaikki jätevesien käsittelylle asetetut vaatimukset. Biologinen, vapaasti ilmastettu, puhdistusprosessi ei tarvitse sähkötoimisia pumppuja eikä puhaltimia. Tästä johtuen BIOROCKin käyttö- ja huoltokustannukset ovat minimaaliset. Biologisen puhdistustekniikan ansiosta BIOROCK on toimintavarmuudeltaan huippuluokkaa. Säiliöt valmistetaan HDPE materiaalista, joka on kestävä ja vahva. Puhdistamot ja sakokaivot toimitetaan asennusvalmiina, joten niiden asennus on helppoa ja nopeaa. BIOROCK puhdistamojen alustamassa muodostaa biofilmin bakteerikannan kasvualustaksi. Prosessi on tehokas ja tuottaa hajuttoman lopputuloksen. BIOROCK soveltuu myös pelkkien harmaiden pesuvesien suodatukseen.

ECOROCK 1000

Kapasiteetti
Henkilövastine 6 persons
Kapasiteetti 900 litres
mitat
Leveys 1102 mm
Korkeus 2000 mm
Paino 189 kg