MONOBLOCK-3
Yksi kokonaisuus

MONOBLOCK, uuden polven jäteveden puhdistamo.

Tämä uuden polven ratkaisu on yksinkertaisuudessaan nerokas oivallus. Siinä yhdistyy saostuskaivo ja jätevedenpuhdistmo yhdeksi kokonaisuudeksi. Asennus on helppo ja edullinen.

Tätä puhdistamotyyppiä on Suomen markkinoilla kuuden hengen asukasvastineluvulla myynnissä kahdella saostuskaivotilavuudella 2000 ja 3000 litraa.

Puhdistuskapasiteetti molemmissa malleissa on sama, mutta isompi saostustilavuus sallii pidemmät tyhjennysvälit tuoden näin pitkällä aikavälillä säästöä.

MONOBLOCK Järjestelmä kuvaa parhaiten BIOROCKin jatkuvaa panostusta uusiin, entistä parempiin, tuotteisiin.

MONOBLOCK järjestelmä, konkreettinen todiste BIOROCKin teknologisesta edistyksellisyydestä ja eduista käyttäjilleen niin taloudellisesti kuin toiminnallisuudellisestikin.

Ei sähköä

Pysyäkseen uskollisena periaatteilleen on tämäkin BIOROCK innovaatio sähkötön. Se toimii luonnomukaisesti, jolloin käyttö- ja huoltokustannukset ovat todella vähäisiä. Toimitakatkoksista ei ole huolta ja hiilijalanjälki pysyy todella pinenä.

Erittaäin kompakti

Uuden polven MONOBLOCK on nykyaikaisten jätevedenpuhdistamojen kategoriassa yksi kompakteimmista. Sekä saostussäiliö, että itse puhdistamo-osa on liitetty yhdeksi kokonaisuudeksi, jolloin vaadittava asennustila on vain noin kuusi neliömetriä (6m2)!

Helppo asennus

MONOBLOCK ratkaisu on todella helppo asentaa ja vaatii vähän tilaa. Pihaa ja puutarhaa ei tarvitse kaivaa ja tärvellä kuin pieneltä alalta. Jos maaperä ja maasto ovat suotuisat asennukselle, ehtii asennuksen tehdä helposti yhden työpäivän aikana. Näin säästyyaikaa ja rahaa! Putkikytkennä ovat todella yksinkertaiset.

Taloudellinen ja luotettava

MONOBLOCK järjestelmän yhteenlasketut hankinta- ja asennuskustannukset ovat edulliset. Säästöä tulee käyttö- ja ylläpitokustannuksissa, koska laitteisto ei kuluta sähköenergiaa, eikä siinä ole huoltoa ja uusimista vaativia kuluvia mekannisia osia. Hiilijalanjälki on pysyvästi pieni. 

Jätevesien puhdistusjärjestelmä joka sopii kaikenlaisille kiinteistöille

MONOBLOCK järjestelmä taipuu kiinteistölle niiden käyttötavavasta tai paikasta riippumatta (loma-asunto, jaksottainen käyttö, kuivanmaan asumus, saaritontti, ym.)

Hyvä puhdistustaso

MONOBLOCKilla on samat hyvät puhdistustulokset, mitä muillakin BIOOCK-tuoteperheen puhdistamoilla.

BIOROCK Alustamassa

MONOBLOCKIssa on sama kasvualusta, biofilmi, kuin muillakin BIOROCK-puhdistamoilla. Se on pysyvää ja pitää puhdistustulokset tasaisen hyvinä.

Saostussäiliöt tarpeen mukaisesti mitoitetut

Molemmissa MONOBLOCK malleissa (2000 ja 3000litran sakotilavuus) on optimaalinen esikäsittely saostusosioissa.

Uudella MONOBLOCK järjestelmällä toteutetaan erityisen hyvä, edullinen ja toimiva kiinteistökohtainen jätevesien puhdistusprosessi, josta on etua niin käyttäjälle, kuin jätevesien kanssa työskenteliville ammattilaistahoillekkin. Turvallinen valinta suunnittelijalle ja asennusliikkeelle.

Painot ja mitat ovat suuntaa antavia, eikä meitä sitovia. Kuljetuksessa ja käsittelyssä yleensäkin tulee toimia BIOROCK järjestelmän käyttö- ja asennusohjeen mukaisesti. Kaikki BIOROCK säiliöt on tehty materiaalista High Density Polyethylene (HDPE).

 

MONOBLOCK-3

Kapasiteetti
Henkilövastine 5-6 persons
Kapasiteetti 3000 litres
mitat
Pituus 3790 mm
Leveys 1200 mm
Korkeus 2000 mm
Paino 469-478 kg
Tilavuus 2000 litres
Sakokaivon tilavuus 2000 litres